fbpx

CelestOil.nl is geopend

CelestOil.nl is geopend

Vanaf maandag 15 juni is de webwinkel officieel geopend en open we de winkel met een knallende openingsactie*!
Maak nu gebruik van de verlaagde verkoopprijzen van onze olijfolie en vier met ons dit mooie moment!

De afgelopen maanden hebben we in de familie hard gewerkt om allerlei zaken te regelen om dit bedrijf op te starten. Je kunt hierbij denken aan de standaard dingen zoals een KVK-nummer en een website. Echter zijn er nog zo veel meer hordes om te nemen voordat je op een betrouwbare manier het product kan uitleveren naar jou, als de klant.

We zijn op de markt:
Mooi label, mooie site, mooie fles, goede stevige verzendverpakking, snelle verzending met volging en een heerlijk product om te bestellen!
Ga nu naar de webshop en profiteer van deze openingactie*!

CelestOil.nl is geopend

In de komende tijd staan nog diverse onderdelen op de agenda die wij willen lanceren. Je kunt hierbij denken aan een recepten pagina om maximaal te genieten van onze olie, leveringen in cadeauverpakkingen om te bestellen voor een ander maar ook meer accessoires om onze overheerlijke olie stijlvol op te dienen.

Als kers op de taart komen wij later met Gift sets waarbij je een ander kan verrassen met een heerlijke olijfolie die  geleverd wordt met fraaie opdien set in een verpakking die in stijl is met het cadeau. Het geheel wordt geleverd aan iemand die je wil blij maken met een totaalpakket van heerlijke olijfolie en een mooie presentatie. Wie wil dat nu binnenkort niet ontvangen of nog leuker, weg geven aan een ander?

Houdt daarom onze nieuwsbrief en webshop in de gaten voor alle vernieuwingen die binnenkort gaan komen!

Wij hopen dat iedereen net zo kan genieten van onze olijfolie zoals wij dat dagelijks doen, eerlijk, heerlijk en puur natuur.

Team Celest Oil

*De openingsactie loopt tot en met maandag 28 juni

Geef een reactie

Scroll naar boven